Το καλάθι μου
Γλώσσα

Τρόποι Αποστολής

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Η Μεγαλύτερη Συλλογή Προϊόντων CBD Κάνναβης!
Πατώντας Είσοδος, επιβεβαιώνω πως είμαι άνω των 18 ετών.

Έξοδος

Αποστολή με Courier ΕΛΤΑ Courier . Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (αφορά Αθήνα - Θεσσαλονίκη) ή 2 - 5 εργάσιμες (αφορά δυσπρόσιτες περιοχές) εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί πριν τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 50,00€ και άνω η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Ειδικές Περιπτώσεις:

Α) ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

 1. Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2 έως 2 kg.

 2. Για αποστολή με την υπηρεσία της αντικαταβολής, η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 4 έως 2 kg.

B) ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

1. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,00 € έως 2 kg.

2. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική Ελλάδα με την υπηρεσία της αντικαταβολής, η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50 € έως 2 kg.

3. Για αποστολή στις δυσπρόσιτες περιοχές της Χερσαίας-Νησιωτικής Ελλάδας με παράδοση εντός 2 - 5 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,00 € έως 2 kg.

4. Για αποστολή με την υπηρεσία της αντικαταβολής στις δυσπρόσιτες περιοχές της Χερσαίας-Νησιωτικής Ελλάδας με παράδοση εντός 2 -5 εργάσιμων ημερών, η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50 € έως 2 kg.(Στις αποστολές εκτός Αττικής ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις περισσότερο από το προκαθορισμένο).

Γ) ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.  Για αποστολή με παράδοση Σαββάτου, η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00 €

Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι 2€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση ώστε να μην επιβαρυνθείτε το κόστος της αντικαταβολής.

Για να δείτε την πορεία την αποστολής του δέματός σας, βάλτε στο παρακάτω link τον αριθμό αποστολής της ΕΛΤΑ Courier που θα σας στείλουμε με email. Τα email με τους αριθμούς αποστολής τα παραλαμβάνετε καθημερινά.

https://www.elta-courier.gr/

Αποστολή με άλλη εταιρεία courier γίνεται κατόπιν συνεννόησης και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη και ουδεμία συμμετοχή στην πληρωμή των εξόδων θα έχει η Vapour2smoke όποιο και αν είναι το ποσό της παραγγελίας που τοποθετείτε.

 

Please wait...